Om oss

Hos Outside Design kombinerar vi våra e-handelskunskaper med passion för trädgård, inredning och det lilla extra. Vi har ambitionen att kontinuerligt fylla på med ett inspirerande material och strävar efter att kunna erbjuda ett noga utvalt sortiment med nya varumärken och produkter till ett vackert och funktionellt utomhusliv. Ett sortiment som bäst kan beskrivas som trädgårdschic.

Vi vill hjälpa dig att skapa en välkomnade trädgård, balkong, altan, terrass, uteplats, uterum, sommarstuga, koloni, fritidshus och växthus… Ja, helt enkelt ett uteliv att älska!

Vår vision är att sätta en guldkant på tillvaron för dig som älskar trädgård och inredning av hög kvalité. Vid en direktöversättning av namnet Outside Design blir resultatet utomhusdesign, men för oss är det mycket mer än så. För oss handlar det om trädgårdsglädje, en mysfaktor, avkoppling och umgänge.

Vårt team strävar hela tiden efter att bli ännu bättre och tar tacksamt emot feedback, så tveka inte att höra av er till oss på info@outsidedesign.se

Vi blir också otroligt glada när ni taggar oss på sociala medier, @outsidedesign.se eller #outsidedesignSE och #levlivetutomhus, så att vi får lov att se och ta del av hur ni inreder med våra produkter. Vi älskar er kreativitet!

Lev livet utomhus!

Varmt välkomna,
Outside Design TeametOutside Design Sweden AB
Organisationsnummer 559234-6422
Helsingborg