Vi är stolta och glada att presentera vårt samarbete med:


Garden Glory

Med passion för trädgård designar det svenska varumärket Garden Glory exklusiva trädgårdsredskap och inredning som hjälper dig att uttrycka din egen personliga stil i din utemiljö. 
Produkter av hög kvalité som andas lyx och sticker ut lite extra. Eco Grow

Eco Grow är en småskalig fröfirma från Skåne som säljer ekologiska fröer med ett stort fokus på hållbarhet. Alla deras fröer är också KRAV-certifierade och fröpåsarna gjorda av minst 80% återvunnet material. Fröerna är noggrant utvalda för att passa i vårt nordiska klimat och samtliga av deras fröer är EU-ekologisk certifierade.

En vara märkt med certifieringen EU-ekologisk måste innehålla minst 80 procent ekologiska ingredienser och resterande innehåll får inte bestå av genmodifierade substanser (GMO:s).

Att fröerna är KRAV-certifierade, innebär ännu hårdare regler gällande bland annat socialt ansvar och systematiskt miljöarbete. 


A piece of Art Creation

A piece of Art Creation är en designkollektion skapad av konstnär Ingela Dahlgren. 
Det semi-abstrakta måleriet ger en unik karaktär åt de tidlösa motiven. Ingela hämtar sin inspiration från vackra miljöer och naturupplevelser. 
Eldgarden

Ett samspel med trädgårdens naturliga krafter.

Deras mål är att skapa trädgårdsdekorationer som ska bli ett med naturen. Lekfullhet, harmoni, skönhet och lust är viktiga ledord som de arbetar efter.